Kje v podjetju “upogibamo” meje?

Naša proizvodnja obsega obdelavo jeklenih cevi, pločevine in sorodnih materialov, krivljenje, rezkanje, struženje, stiskanje za različne sestavne dele velikih tovornjakov, kosilnic, avtodomov, različnih strojev ali vozil za različne namene.

Kot trgovec z dolgoletnimi izkušnjami izkoriščamo veliko prednost poznavanja materialov in njihove dobavljivosti za optimizacijo končnih izdelkov.

Vključujemo se v fazi ideje oz. zasnove izdelka, razvoja, študij izvedljivosti, izdelave prototipov do serijske izdelave. Našim partnerjem in večjim sistemom želimo ponuditi celovito rešitev. Za izdelke naredimo lastne stroje in orodja ter razvijamo in izboljšujemo procese, kar je naša prednost.

Vpeljani proizvodni in kakovostni procesi so v skladu z zahtevami medicinske in avtomobilske industrije ter pridobljenih ISO standardov..

Pospešeno avtomatiziramo proizvodnjo, tako z vidika robotizacije, kot zbiranja, obdelave in uporabe podatkov v procesu ter elektronske izmenjave podatkov s poslovnimi partnerji, tj. načel pametne tovarne (Industrija 4.0).

Po pretežno moški delovni sili skozi leta so se nam v zadnjem letu pridružile tudi ženske – Ajda, Brihta, Cvetka in Čopka, naše “robotke”, katerim imena izbiramo posamezni oddelki po zaporednih črkah abecede.

V podjetju smo zavezani k trajnostnemu poslovanju, reciklaži uporabljenih materialov in minimizaciji ogljičnega odtisa.

Kontaktirajte nas:

info@mgrohr.si
+386 (0)2 821 77 87

Deli na
Facebook
LinkedIn
Email